02/04/12: Sopar-debat de Primavera

26 de març de 2012

publicat per Redaccio

El proper dilluns dia 2 d’abril a les 9 de la nit, al Restaurant 7 Portes, se celebrarà el segon Sopar Debat de Primavera organitzat pel CEES que tindrà per conferenciant al Diputat de CiU Sr. Josep Sánchez Llibre que tractarà el tema: “La situació econòmica del país i els projectes legislatius en marxa”.

Presentarà l’acte el vicepresident del CEES Sr. Lluís Alegre i serà acompanyat en la moderació i animació de l’acte pels Srs. Xavier Melo i Josep Molina.

Els interessats en assistir-hi hauran de confirmar la seva presència al mail: secretaria@ceesocials.org i procedir a l’ ingrés de 35 euros al c/c del CEES. El nombre d’assistents quedarà limitat a un màxim de quaranta persones.

2 comentaris publicats

Vols opinar?

It is unusual for me to dcvioser something on the cyberspace that is as entertaining and fascinating as what you have got here. Your page is sweet, your graphics are great, and what’s more, you use source that are relevant to what you are talking about. You are certainly one in a million, well done!

[...] – col·loqui del professor Sr. Francesc Solé Parellada. Al mes d’abril vam celebrar el segon sopar amb la participació com a ponent del diputat de CIU Sr. Josep Sánchez Llibre. I al juliol vam [...]


Publica el teu comentari