16 de desembre: “Meeting de Negocis amb valor social”

20 d'octubre de 2012

publicat per Redaccio

Volem donar-te a conèixer una iniciativa d’una gran càrrega social i solidària i que fuig de les pautes habituals de demanar recursos dineraris per ajudar a l’equilibri financer d’una acció social.

En aquest cas es tracta de donar recolzament, -sense sol.licitar aportació econòmica-, a una iniciativa social que té per finalitat el que unes entitats que donen feina a discapacitats psíquics, puguin obtenir per ells mateixos els recursos materials per tirar endavant, els seus lloables objectius:

Es tracta de que s’ha convocat pel proper dijous 13 de desembre de 2012 al Palau de Congressos de Catalunya (Diagonal, 661 – 672. Barcelona) una Fira d’un dia denominada “Meeting de Negocis amb valor social” (Business with Social Value)” que té per finalitat posar en contacte companyies mercantils i entitats socials per a que puguin realitzar negocis amb valor social. I això per una doble via: l’espai físic (meeting) i l’espai virtual (on – line), de caire interactiu i de comunicació.

L’objectiu consisteix en identificar i crear noves oportunitats de negoci amb valor socialque condueixen a més contractacions de productes i serveis i trobar les sinèrgies que augmentin les relacions entre companyies mercantils i socials.

Donen suport a la iniciativa: Pedro Fontana, Joan Gaspart, Pau Relat, Lluís Torra, Juan José Lopez Burniol, Núria Chinchilla, l’Exc. Alcalde de Barcelona Xavier Trias, etc.

Es tracta doncs de facilitar la trobada i entesa entre empreses mercantils i socials, no de cercar subvencions.

En aquest sentit demanem a tots aquells que puguin ajudar al bon fi de la Jornada, assistint-hi i / o promovent la participació d’executius de direcció general, de compres, màrqueting i logística, suggerint empreses, idees o contactes, es posin en contacte amb el Comité Organitzador del Meeting a l’e-mail mjpujol@businesswithsocialvalue.org o al telèfon 609760574. La M José Pujol és la fundadora i directora de Icaria Iniciatives Socials, entitat sense afany de lucre que treballa desde fa més de 35 anys en la integració de nens i adults amb discapacitat psíquica i que ha creat i organitza amb el seu equip aquest esdeveniment.


Publica el teu comentari