24 de novembre: Congrés “Crisi Econòmica i Crisi Social: una qüestió moral?”

24 d'octubre de 2012

publicat per Redaccio

La profunda crisi econòmica i social que afligeix a diversos països europeus, entre ells Espanya i Catalunya, ha portat a molta gent preocupada pel nostre present i el nostre esdevenidor, a indagar les causes properes i també les remotes d’aquesta crisi, a fi de combatre-la i tractar d’evitar la seva repetició en el futur.

Amb la intenció d’aprofundir en el coneixement i visualització d’aquests vincles entre la crisi economico-social i les seves causes morals, el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES), juntament amb les entitats e-Cristians i Persona i Democràcia, hem decidit organitzar una jornada de treball el proper dissabte dia 24 de novembre 2012sota el títol “Crisi Econòmica i Crisi Social: una qüestió moral?” [veure programa] que tindrà lloc a la Universitat Abad Oliva, c/ Bellesguard 30. Barcelona.

Veureu que els ponents i presentadors són insignes personalitats del món econòmic, social i del pensament: les conferències centrals seran a càrrec del Dr. Guillem López Casasnovas, Catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, i del Dr. Guzmán Carriquiry, secretari de la Comissió Pontifícia per Amèrica Llatina. A més a més, hi haurà taules rodones i debats, com podeu veure al programa.

Ens plau doncs invitar-vos a participar en aquest esdeveniment. El programa complert de les sessions i els tràmits d’inscripció figuren en el programa adjunt.

2 comentaris publicats

Vols opinar?

[...] organitzar una jornada de treball el proper dissabte dia 24 de novembre 2012 sota el títol “Crisi Econòmica i Crisi Social: una qüestió moral?”que tindrà lloc a la Universitat Abad Oliva, c/ Bellesguard 30. [...]

[...] El passat 24 de novembre va enir lloc el congrés “Crisi Econòmica i Crisi Social: una qüestió moral?”,   coorganitzat pel CEES i del qual donàvem compte en aquesta nota. [...]


Publica el teu comentari