25/11/11 – 1r Sopars de debat: “Els emprenedors i la Universitat”

13 de novembre de 2011

publicat per Redaccio

La Junta Directiva del CEES ha decidit obrir una nova línia d’activitats dins del que són les nostres habituals accions d’estudi, debat i difusió de la problemàtica econòmica i social des d’una visió basada en la dignitat de les persones i en una economia al servei de les mateixes.

Aquesta nova línia consistirà en l’organització de Sopars de Debat que tindran una periodicitat trimestral, pel cap baix.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc a les 9 de la nit del dijous dia 24 de novembre al Restaurant Set Portes, carrer d’Isabel II, número 14, i tractarà del tema Els emprenedors i la Universitat” i serà desenvolupada pel Catedràtic de la UPC Dr. Francesc Solé Parellada. S’adjunta el programa de la sessió.

El nombre d’assistents quedarà limitat a una trentena.

Els interessats en assistir-hi hauran de confirmar la seva presencia al mail: secretaria@ceesocials.org i procedir a d’ingrés de 35 euros al c/c del CEES 2100 – 1140 – 01 – 0200093551 indicant el nom/s de la persona a qui correspon d’ingrés.

Preguem formalitzar la reserva fins el dilluns dia 21/11/11.

Ben cordialment,

Ignasi Farreres

President CEES

2 comentaris publicats

Vols opinar?

[...] [Més informació i inscripcions] [...]

[...] aquest sentit, el passat mes de novembre vam organitzar un primer Sopar de Debat amb la conferència – col·loqui del professor Sr. Francesc Solé Parellada. Al mes d’abril vam celebrar el segon sopar amb la participació com a ponent del diputat de CIU [...]


Publica el teu comentari