4 d’octubre: Sopar de suport a Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

16 de setembre de 2012

publicat per Redaccio

Benvolgut lector, benvolguda lectora,

Com bé coneixes, el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES) des de fa més de dos anys, ve col.laborant amb Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana.

Aquesta col.laboració es concreta en el cas de Ràdio Estel en la producció del programa Plusvàlua de periodicitat setmanal i dedicat a informar, reflexionar i debatre sobre temes de l’actualitat econòmica i social des d’una òptica positiva de defensa de la persona i els valors humans.

Tant Ràdio Estel com Catalunya Cristiana son dos mitjans de comunicació que difonen els valors humans i de l’Evangeli que han amarat la nostra cultura. Per això el CEES tant des d’aportacions creients com agnòstiques dóna suport a la tasca dels dos mitjans.

En aquest sentit posem en el teu coneixement que s’ha organitzat un sopar solidari de suport a les dues entitats amb la finalitat de recaptar recursos econòmics per a que puguin continuar oferint el mateix servei i amb la mateixa qualitat que fins ara.

Aquest sopar es celebrarà el dijous dia 4 d’octubre a les 20’30 hores al Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, número 661 – 671 de Barcelona) i comptarà amb la presència de l’Arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Martínez Sistach.

El preu del sopar de suport serà de 45 euros que hauran de ser ingressats al c/c 2100 1334 91 0200076078 fent constar nom, cognom i telèfon de la persona. Hi ha pàrquing gratuït.

Es prega confirmació:

Tel. 93 409 27 70 de 8 a 15h.

e/mail: lanit@radioestel.cat

e/mail: lanit@catalunyacristiana.cat

Cal tenir present que per a les persones que no hi puguin assistir, o bé vulguin fer una aportació superior, poden fer-ho efectuant l’ingrés que correspongui al mateix número de c/c però fent-hi constar després de nom i cognom, la paraula FILA 0.

Una característica és també que es podran organitzar taules per grups de 10 persones, a quins efectes s’hauran de posar en contacte amb Núria Ortin (del Club Més Amics), telèfon 934092770 i o bé a les adreces abans indicades a fi d’una eficaç reserva de les taules.

Us encoratgem a donar una mostra de suport a uns mitjans que volen ser transmissors de missatges positius en la defensa de la dignitat de les persones i de la nostra comunitat.

Ben cordialment,

La Junta Directiva del CEES

Nota:

Ens plau acompanyar-li com annex la carta que el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, ha enviat als subscriptors de Catalunya Cristiana i col.laboradors de Ràdio Estel, invitant-los a participar en el sopar solidari.


Publica el teu comentari