8è sopar-debat: “Per una ètica del reconeixement social: algunes paradoxes”, amb Begoña Román.

16 de març de 2014

publicat per Redacció

Al llarg dels sopars de debat trimestrals que ha organitzat el CEES els 2 darrers anys, s’ha anat consolidant un grup més o menys flexible de seguidors d’aquesta activitat de reflexió i discussió sobre temàtiques d’actualitat. Fins ara, els temes que hem tractat han estat sobretot de caire econòmic o de l’actualitat política i, en consonància, els conferenciants que hi han intervingut. Malgrat això,  hem cregut que seria bo fer un salt del camp de les ciències aplicades al camp del pensament i, concretament, al de la reflexió filosòfica i ètica, encara que sigui aplicada a la nostra actual realitat social.

 

Per això ens complau poder-vos anunciar que el proper sopar de debat tindrà com a mantenidora la doctora Begoña Román, professora d’Ètica a la UB Universitat de Barcelona i membre del Pla de Recerca de Catalunya sobre Ètica, Tecnologia i Societat, que desenvoluparà el tema “Per una ètica del reconeixement social: algunes paradoxes”.

 

El sopar – debat tindrà lloc el proper dilluns dia 24 de març a les 9 del vespre al Restaurant 7 Portes com sempre, al passeig d’Isabel II  14, de Barcelona. Us hi esperem!

 

Els assistents hauran de confirmar la seva presència mitjançant l’ingrés de 38 euros al c/c del CEES 2100 – 1140 – 01 – 0200093551, indicant el nom/s de la persona a qui correspon i  comunicar-ho a secretaria@ceesocials.org (data límit 21/3/14).


Publica el teu comentari