Bon Nadal

19 de desembre de 2012

publicat per Redaccio

Tions de NadalS’atansen les Festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Són festivitats que propicien que les famílies es retrobin, que tornin per uns dies els que viuen lluny per treball o per estudis, de dinars festius amb molt llargues sobretaules: per rememorar records i parlar dels temes presents i que ens preocupen.

És temps també de carrers il.luminats amb gran diversitat de colors i dibuixos i de comerços que inciten a la pràctica social del regal als éssers estimats. És l’època de les il.lusions infantils amb les cartes als Reis Mags, els regals del Tió i les sorpreses dels Reis.

Tot això amarat amb un esperit de benevolença i concòrdia i sempre amb l’esperança de que els temps per venir siguin millors…. encara que se’ns digui que l’any 2013 portarà encara més crisi que el 2012 que estem abandonant. Potser ara sigui ben útil aquella dita d’inspiració religiosa que diu: “Pau a la Terra als homes de bona voluntat”.

És el que us desitja la Junta Directiva del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, que té la voluntat de treballar per un món més just i humà.


Publica el teu comentari