Cicle de debats: “Negocis d’èxit en temps difícils”

28 d'abril de 2013

publicat per Redaccio

Amb aquest cicle de debats, organitzat per PIMEC, CEES (Centre d’Estudis Econòmics i Socials) i EIM (Executive Interim Management), es vol donar a conèixer alguns casos reals d’empreses que, malgrat les adversitats, innoven, inverteixen i aposten pels seus negocis i pel país.

Es tracta no només d’infondre una dosi d’optimisme en plena crisi, sinó també de posar en relleu claus de l’èxit empresarial, de manera que els debats resultin d’utilitat pràctica per a altres empresaris del mateix o d’altres sectors.

Els debats s’estructuraran a través d’una ponència de l’empresari en qüestió, en la qual es combinaran consideracions empresarials i consells pràctics amb experiències vitals i opinions personals. Després de la ponència, un reconegut acadèmic donarà a conèixer les seves opinions i valoracions sobre el cas d’empresa, per tal d’identificar les claus d’èxit.

En el programa adjunt  podeu consultar el calendari de debats previst per al primer semestre de 2013.

3 comentaris publicats

Vols opinar?

[...] ampliar la informació i veure el programa en aquesta nota al web del [...]

[...] ampliar la informació i veure el programa en aquesta nota al web del [...]

[...] proper dimarts, 18 de juny tindrà lloc la darrera sessió del cicle “Negocis d’èxit en temps difícils”, organitzat per EIM, Pimec-Catalunya i el [...]


Publica el teu comentari