Cooperativisme

26 de març de 2010

publicat per Redaccio

El programa d’aquest dilluns del programa del CEES i Ràdio Estel  5 cèntims, economia amb valors tractarà del cooperativisme com a forma d’organització empresarial.

El convidat a l’Entrevista d’aquetsa setmana és el professor Oriol Amat, catedràtic d’Economia de la UPF. Membre de la Junta del Col·legi d’economistes.
A la Tertúlia participaran: Mercè Fluvià, Vicepresidenta de la Confederació de Cooperatives de Catalunya i Presidenta de Federació de Consum; Mireia Franch, directora general d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses i Xavier López, director del Grup Clade, d’empreses cooperatives.
A l’espai Iniciativa amb valors, el sr. Santos Hernández presentarà les activitats de la Fundació Roca Galés, de la què és membre del Patronat. La fundació es dedica a promoure  el cooperativisme i el medi ambient.
I els espais habituals  5 cèntims de valors, una reflexió amb Esteve Pujol, i 5 cèntims de xarxa, una selecció de webs sobre el tema que tractarem, a càrrec de Claudi Cervelló.

5 cèntims és un programa dirigit i presentat per Carla Gràcia, produït pel CEES, i que emet Ràdio Estel (106.6 FM) cada dilluns d’11h a 12h del matí, amb reemisió els dissabtes a les 20:30.

Mitjançant el Bloc del programa podeu accedir als continguts dels programes anteriors i podeu escoltar l’àudio de tots ells.

Hi ha un comentari publicat

Vols opinar?

Hola n’he fet ressó al nostre blog

http://inicia09.wordpress.com/2010/04/19/cinc-centims-el-cooperativisme-com-a-empresa/


Publica el teu comentari