El Centre d’Estudis Econòmics i Socials i La Fundació Pau Casals s’adhereixen a la declaració final de la XV Cimera Mundial de Premis Nobel de la Pau

30 de desembre de 2015

publicat per Secretaria

El Centre d’Estudis Econòmics i Socials i La Fundació Pau Casals s’han adherit a la declaració final de la XV Cimera Mundial de Premis Nobel de la Pau que es va celebrar a Barcelona, del 13 al 15 de novembre de 2015, centrada en la crisi humanitària dels refugiats.

En aquesta trobada, acollida i organitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, hi han participat diversos premis Nobel com Óscar Arias Sánchez, Frederik Willem de Klerk, la doctora Shirin Ebadi, Tawakkul Karman i lord David Trimble, entre altres. A més, la cimera ha aplegat representants d’entitats no governamentals i de fundacions vinculades a la promoció de la pau.

Membres del Patronat de la Fundació Pau Casals i del Centre d’Estudis Econòmics i Socials van assistir com a convidats a la inauguració oficial que va tenir lloc a l’aula magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

A més dels parlaments de les autoritats i les personalitats convidades, l’acte va cloure amb la interpretació del violoncel·lista guanyador de la Beca de la Fundació Pau Casals de l’any 2014, el jove Pablo Pérez. D’aquesta forma, els valors que defensà Pau Casals amb la música, van ser presents a la inauguració oficial de la cimera.

Declaració Premis Nobel Barcelona i fotografies cimera

 

 


Publica el teu comentari