El futur de les caixes d’estalvis

11 de febrer de 2010

publicat per Redaccio

El proper dilluns dia 15 de febrer, el programa de ràdio 5 cèntims, produït pel CEES i que emet Radio Estel,  tractarà sobre la situació actual de les caixes d’estalvi, la seva raó d’existència, els diferents processos de fusió i les seves conseqüències econòmiques, socials i d’identitat per a cada identitat.

En el programa s’entrevistarà al sr. Feliu Formosa, director general de Caixa Manresa.

La tertúlia comptarà amb

  • Anton Gasol Magriñà – Doctor en Ciències Econòmiques,  especialista en els sistema financer i en especial en Caixes d’estalvi
  • Alfred Perez Bastardas.- Historiador, especialista en temes d’estalvi i previsió a Catalunya. Autor de les biografies de Francesc Moragas i Josep Maria Boix, primers directors Generals de la Caixa de Pensions.
  • Carles Sudrià Triay.- Catedràtic d’història Econòmica de la Universitat de Barcelona. Ha publicat diversos llibres i articles sobre història financera, entre ells és  autor del Llibre Historia de la Caixa de Pensions

En l’espai dedicat a la Iniciativa amb valors, el sr. Joan Mele, Director territorial de Triodos Bank, ens explicaà la seva expeirència sobre banca ètica.

Us recordem que mitjançant el Bloc del programa podeu accedir als continguts dels programes anteriors i podeu escoltar l’àudio de tots ells.
Dins del CEES, aquest programa ha estat produit per el Sr. Joan Maria Solà


Publica el teu comentari