«El Gran Recapte d’Aliments» Editorial Programa Plusvàlua 17 de novembre del 2016

20 de novembre de 2016

publicat per Secretaria

Editorial Programa Plusvàlua  17 de  novembre del 2016

”Gran recapte d’aliments 2017”

Les mostres de solidaritat de la nostra ciutadania són presents a Catalunya. Com cada any, a la tardor tenim dues grans campanyes -el gran recapte d’aliments i el de la Marató de TV3- que obtenen resultats espectaculars i que són una mostra d’aquest proïsme.

La primera, el ”Gran Recapte d’Aliments”, que aquest any 2016 compleix el seu novè aniversari, ha anat superant any rere any els resultats de l’anterior, tant pel volum de productes recaptats com  pel nombre de persones implicades.

El Gran Recapte és la campanya anual per excel·lència del Banc dels Aliments. És una acció que mobilitza els ciutadans en la recollida d’aliments per a ser distribuïts a un ampli conjunt d’entitats que els fan arribar a les persones necessitades.

Amb aquesta campanya, el Banc dels Aliments recull prop de sis mil tones d’aliments, mobilitza més de vint mil voluntaris i aconsegueix sensibilitzar la població que, amb entusiasme, col·labora i fa possible l’èxit de l’acció cada any.

El Banc dels Aliments no només aporta un ajut directe a les persones necessitades, sinó que sensibilitza la societat en la realitat de pobresa que viuen moltes persones a prop nostre.

És reconfortant que dins d’aquesta societat tan egoista hi hagi accions solidàries que ajudin a pal·liar els estralls d’una crisi econòmica que ha augmentat tant els índexs de pobresa com la desigualtat social.

 

Joan Maria Solà

Secretari del CEES

 

Tornar a sentir el programa

Si ho desitgeu, ens podeu fer arribar els vostre comentaris a participa@plusvalua.cat, mitjançant la pàgina a Facebook del programa o a http://bloc.plusvalua.cat.

 

 

 


Publica el teu comentari