“El laberint català”, amb Antoni Puigvert

7 d'octubre de 2014

publicat per Redacció

Ens plau convocar-vos al proper Sopar – Debat de Tardor que es celebrarà el proper dimecres dia 15 d’octubre a les 9 de la nit al Restaurant Set Portes de Barcelona. Per a aquesta edició tenim el goig de comptar com a conferenciant amb el  Sr. Antoni Puigverd, conegut escriptor, politòleg i columnista de La Vanguardia, que ens parlarà del tema “El Laberint català”.

En el moment de redactar aquesta convocatòria i no transcorregut un mes encara, hem vist la celebració d’un 11 de setembre amb una V més concorreguda que mai, l’aprovació de la Llei de Consultes Populars no Referendàries, la signatura del Decret de Convocatòria de la Consulta del 9/XI pel President Mas, i l’acord del Govern Central instant la inconstitucionalitat de la Llei i el Decret, amb la seva acceptació a tràmit per part del Tribunal Constitucional, el que suposa la seva suspensió cautelar. Estem doncs en un moment àlgid de la mala relació entre institucions de l’Estat espanyol i les institucions catalanes i una bona part de la ciutadania de Catalunya.

A part de la claredat amb que exposa la seva visió sobre les situacions que vivim, voldríem destacar una característica bàsica del Sr. Puigverd: la independència dels seus criteris, que exposa amb valentia fins i tot quan l’entorn que l’envolta no bufa al seu favor.

Us animem a participar en aquest sopar tant interessant! Els interessats hauran de confirmar la seva presencia al mail: secretaria@ceesocials.org i procedir a l’ ingrés de 38€ al C/C del CEES 2100 – 1140 – 01 – 0200093551 indicant nom i cognom.

Preguem formalitzar la reserva abans de dilluns 13 d’octubre. Places limitades.

 

Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES)

 


Publica el teu comentari