Energia, en tenim prou?

29 d'abril de 2010

publicat per Redaccio

Avui per avui, la nostra societat és plenament dependent de l’energia. En efecte, l’energia, les energies, mouen tot el que tenim al voltant: cuines, calefacció, electrodomèstics, transports, ordinadors,  telèfons… Per tant, qualsevol interrupció en el subministrament energètic provoca una fallada en el funcionament diari de la societat, com es va veure (i patir) en les recents nevades ocorregudes a Catalunya… Som plenament dependents de l’energia, en som conscients? i, posats a pensar, ¿en tenim prou d’energia,  per encarar el futur?

Aquest proper dilluns, 3 de maig, a les 11 hores, el programa del CEES i Ràdio Estel  5 cèntims, economia amb valors tractarà el tema de l’energia.

En aquesta ocasió, el programa comptarà amb els següents convidats:

Entrevista:

  • Pep Tarifa, director tècnic de la Fundació Fòrum Ambiental.

Tertúlia:

  • José I. Casanova, director d’Hidroges,
  • David Coll, ex president del Col•legi de Pèrits Agrícoles de Catalunya.
  • Joan Guasch, director de Geopten .I els espais habituals  5 cèntims de valors, una reflexió amb Esteve Pujol, i 5 cèntims de xarxa, una selecció de webs sobre el tema que tractarem, a càrrec de Claudi Cervelló.

com de costum, us recordem que  mitjançant el Bloc del programa podeu accedir als continguts dels programes anteriors i podeu escoltar l’àudio de tots ells.

Etiquetes: ,


Publica el teu comentari