«És el mateix l'Economia Social de Mercat que l'ordoliberalisme?», una nova col·laboració del Dr. Eugenio M. Recio

12 de maig de 2013

publicat per Redaccio

Publiquem tot seguit un nou article del professor Eugenio M. Recio, catedràtic emèrit d’ESADE, expert en EconomiaSocial de Mercat i col·laborador habitual del CEES.

Darrerament, la Fundació Adenauer (KAS) ha publicat un interessant treball que duu per títol “Què significa concretament l’Economia Social de Mercat?”, en el qual els Autors, el professor Dr Siegfried F.Franke i David Gregosz, a partir de les obres dels principals creadors del model de l’Economia Social de Mercat (ESM), intenten justificar-ne l’actualitat i les aportacions que podria fer.

El professor Recio, en aquest article,  desfà algunes idees equivocades que, amb aquest motiu, s’han publicat sobre “el que significa en concret” el model de l’ESM i la seva vigència en entorns tan canviants com els que estem vivint. Eugenio Recio també ens anima a conèixer i transmetre incansablement que  els valors i efectes favorables que sobre el benestar pot tenir l’ESM, per tal de tornar a una política d’ordenació que descansi en els principis de l’ESM.


Publica el teu comentari