Europa: persones o negocis?

18 de març de 2010

publicat per Redaccio

El programa 5 cèntims, economia amb valors, del proper diluns 22 de març estarà dedicat al tema de la Unió eruopea.  L’Europa comunitària, la Unió Europea, és només un mercat? Es limita a una unió econòmica o monetària? O hi ha també un espai social europeu? Hi ha un lloc per a les persones i per als drets humans i socials a Europa? Pedura encara l’esperit social dels pares fundadors? Avancem realment cap a una Unió de les persones o som només una unió per als negocis?

Els convidats al programa d’aquesta setmana són, a l’ Entrevista: Francesc Granell, economista, catedràtic d’Organització econòmica internacional a la Universitat de Barcelona i ex Director d’ ajut al Desenvolupament a la Comissió Europea.

I a  la Tertúlia:

  • Carme Moliné, advocada, professora de Dret Europeu i de Dret internacional privat, membre de la Junta Directiva del Consell Català del Moviment Europeu.
  • Agustí Ulied, economista, professor d’ Economia a ESADE i membre del Team Europa de la Comissió Europea.
  • Eduard Arruga, economista, professor de Comerç internacional a la Universitat Politècnica de Catalunya, membre de la Junta de Govern de la Societat Catalana d’ Economia i directiu del Centre d’Estudis Econòmics i Socials.

5 cèntims és un programa produït pel CEES que emet Ràdio Estel (106.6 FM) cada dilluns d’11h a 12h del matí, amb reemisió els dissabtes a les 20:30.

Mitjançant el Bloc del programa podeu accedir als continguts dels programes anteriors i podeu escoltar l’àudio de tots ells.


Publica el teu comentari