“Gran Recapte” – Editorial programa Plusvàlua 30/11/17

2 de desembre de 2017

publicat per Secretaria

Editorial Programa Plusvàlua 30 de novembre de 2017

“Gran Recapte”. Joan Elias, Vicepresident del CEES

La generositat és la virtut que ens condueix a entregar-nos als altres d’una manera habitual, ferma i decidida, buscant el seu bé i posant al seu servei el millor de nosaltres mateixos, tant pel que fa a béns materials com a qualitats i talents.

La solidaritat és una determinació ferma i perseverant d’obstinar-se pel bé comú; no és un sentiment superficial pels mals de tantes persones properes o llunyanes, sinó una actitud definida i clara de procurar el bé de tots i cada un.

Quan contemplem iniciatives com El Gran Recapte o La Marató de TV3 no podem evitar sentir un gran orgull com a poble. És veritat que les festes nadalenques desperten i estimulen els millors sentiments i sensacions. Però la resposta col·lectiva a aquestes peticions de solidaritat ens emociona, pel seu abast, la seva fermesa i perseverança, per la seva  generositat i despreniment.

Gràcies, moltes gràcies als organitzadors, per fer-nos sortir de nosaltres mateixos i així poder experimentar la felicitat que proporciona el donar-se als altres i viure el valor del servei i de la solidaritat profunda amb els demés.


Publica el teu comentari