Hi ha aliments per a tothom?

21 de gener de 2010

publicat per Redaccio

Els transgènics, l’augment de la producció agrària i ramadera mitjançant mètodes no sempre ortodoxos, el comerç just i d’altres possibles vies de treball es tractaran al proper dilluns 25 de gener, a les 11h, al programa 5 Cèntims a Radio Estel (106.6 FM).
La població creix, aparentment al mateix ritme que les diferències socials tant entre països com dins dels mateixos països. Si bé ara per ara la igualtat social és un objectiu que es veu quasi inaccessible, ens plantegem un aspecte encara més urgent i al que, en un futur, hauríem de trobar solució: hi ha aliments per a tothom?

Entrevista:

* Eduard Arruga, economista. Secretari de la Societat Catalana d’economia i ex directiu de Nestle. Forma part del comité assessor de le UE sobre temes agroalimentaris.

Tertúlia:

* Pere Costa, Doctor Veterinari.Ex degà del Col.legi de veterinaris. Assessor d’empreses en temes d’alimentació animal.
* Nuria Gisper tFeliu. Ex directora de Caritas. Ex regidora de Ciutat Vella.
* Jordi Sala. Economista i historiador. Membre de la Junta directiva del Cees i Vicepresident de l’Associació catalana de Periodistes agraris.

Iniciativa amb valors:

* Miquel Pongiluppi ens explicarà el Banc dels Aliments.

I els espais habituals  5 cèntims de valors, una reflexió amb Esteve Pujol, i 5 cèntims de xarxa, una selecció de webs sobre el tema que tractarem, a càrrec de Claudi Cervelló.

Direcció i presentació: Carla Gràcia Mercadé.

Hi ha un comentari publicat

Vols opinar?

67cEs lo mismo,que un burrro con aorjeers.Ve,el burrro,si ve,pero unicamente de frente,para asi dar vueltas a la noria.Pues igual,os falta perspectiva,teneis una vision muy limitada,e inducida por otros,de la realidad.Veis solo una pequec3b1a parte de la misma,y ademas de forma sesgada y autodestructiva.Es decir,teneis vista a corto,no a largo.Lo cual,quiere decir,que sois manipulables,y no sois objetivos,por ello mismo,en vuestras apreciaciones.Otra cuestion es,la intencionalidad y vuestros deseos;en eso no me meto;por ahora.Y desde luego,de patriotas,poquito.Espero,que os haga reflexionar.Debate caliente. Quc3a9 piensas? 5 6


Publica el teu comentari