Jornada «Business with social value: aprendre, conèixer, comprar. Juga el teu paper»

3 de novembre de 2013

publicat per Redaccio

Un any més, ens fem ressò i us animem a participar a la Jornada Business with social value: aprendre, conèixer, comprar. Juga el teu paper, que tindrà lloc el dijous 12 de desembre de 2013 al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, de la qual ja podeu consultar aquí el pre-programa

Què és BWSV?

Missió

Business With Social Value (BWSV) és una iniciativa solidària que busca generar possibilitats reals de contractació competitiva de negoci amb valor social. La seva finalitat és col·laborar amb entitats no lucratives que donen feina a persones amb discapacitat perquè puguin obtenir per si mateixes els recursos necessaris per assolir els seus objectius.

Al BWSV 2012 van participar les entitats del Clúster Crèixer. En l’edició d’enguany participaran les entitats de Clúster Crèixer, el Programa Incorpora de “La Caixa” i centres especials de treball de la Fundación ONCE.

Els objectius

L’objectiu d’BWSV és contribuir a la visibilitat de les empreses socials -les que tenen més d’un 70% de persones amb discapacitat a les seves plantilles i sense ànim de lucre-, com un sector econòmic competitiu i de mercat. Es tracta de posar en valor la capacitat per aportar un plus de màrqueting social a les empreses mercantils que realitzen negocis amb elles, apropant aquestes companyies a una visió més humana i compromesa amb la societat.
Amb aquesta acció, es pretén incrementar el procés de discriminació positiva cap als negocis sense ànim de lucre que integren persones amb discapacitat, aportant valor social a aquestes transaccions i donant-li visibilitat al seu compromís mitjançant l’ús de la marca Business With Social Value.

Els Impulsors

BWSV és una iniciativa impulsada des d’ Icaria Iniciatives Socials per Maria José Pujol i Kika Sauquet, les quals la promouen des de Business With Social Value, una entitat sense ànim de lucre que té com objectiu constitucional la educació i la integració social i laboral de nens i adults amb discapacitat intel·lectual. Icaria Iniciatives Socials té el seu domicili social a Barcelona i va ser fundada al 1976 per Mª José Pujol. Els càrrecs rectors estan designats per la Junta General i són familiars de nens i adults amb discapacitat intel·lectual: el. El president executiu de l’entitat és l’empresari Pedro Olabarría Delclaux i el vicepresident, el notari Juan José Burniol.

2 comentaris publicats

Vols opinar?

hola chicas!!! estoy super ctntenoa de poder escribir en este blog, ojale1 pudiera volver el verano que viene a Aspasim.. espero que vayan muy Bie9n las fiestas y sobre todo disfrutalas.. feliz navidad y feliz af1o Besitos ALMUDENA

Negin می‌گه:Migam shomaha chera gir dadin be 2khtara? bsdaet avardane shomare 2khtare hamsaye ! ya’ani pesara vojood nadaran? akh joon, donya bi pesar shod. pas ma 2khtara hich ghoseei nadarim.


Publica el teu comentari