La borsa de valors

5 d'abril de 2010

publicat per Redaccio

El proper dilluns 12 d’abril, el programa 5 cèntims tractarà el tema de la Borsa de Valors: què és, com funciona, quin rol juga en l’economia financera i en el món económic en general.

El programa s’ha estructurat amb una entrevista inicial al Sr. Eduard Berenguer, Catedràtic de Teoría Ecconòmica de la U. B. i articulista habitual del suplement Dinero de La Vanguardia.

Segueix una taula rodona, en la que participaran la Sra. Carme Hortalà i Vallvé, Llicenciada en Ciències Económiques i Dret i Directora General de GVC Gaesco Valores, el Sr. Jordi Goula, economista i periodista económic de La Vanguardia i el Sr. Alberto Moro, President de l’Institut d’Analistes Financers.

I els espais habituals  5 cèntims de valors, una reflexió amb Esteve Pujol, i 5 cèntims de xarxa, una selecció de webs sobre el tema que tractarem, a càrrec de Claudi Cervelló.

5 cèntims és un programa dirigit i presentat per Carla Gràcia, produït pel CEES, i que emet Ràdio Estel (106.6 FM) cada dilluns d’11h a 12h del matí, amb reemisió els dissabtes a les 20:30.

Mitjançant el Bloc del programa podeu accedir als continguts dels programes anteriors i podeu escoltar l’àudio de tots ells.


Publica el teu comentari