La dècada

26 de setembre de 2019

publicat per Secretaria

Felicitats “Plusvàlua”!

El programa de ràdio econòmic i social del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, el CEES, compleix 10 anys.

10 anys es diu ràpid. I arribar a complir 10 anys avui dia en un mitjà de comunicació és pràcticament impossible!

L’aventura del “Plusvàlua” començava fa 10 anys de la ma d’Ignasi Farreres a la direcció i Mireia del Pozo a la producció, a petició de Ràdio Estel. El “Plusvàlua” germinava del “Cinc Cèntims”, un programa de caire econòmic amb Farreres al front.

El camí que està recorrent el programa “Plusvàlua” està sent llarg i prosper, apropant l’economia a les persones i donant veu a les diverses realitats socials, tenint sempre a la persona al centre d’una economia amb valors. Un camí que s’iniciava amb l’escriptora Carla Gracia, qui el va presentar set temporades, i continuava amb el periodista Quim Esteban dues temporades més.

Per fer-ho s’han teixit col.laboracions amb les institucions més representatives de casa nostra en la matèria: el Col.legi d’Economistes de Catalunya, la Taula del Tercer Sector Social i l’Il.lustre Col.legi de l’Advocacia. Sumant-se així amb l’aliança amb Palau Macaya de caire cultural. Aquestes col.laboracions es veuràn reflexades a la nova secció “l’Agenda”.

Per si això no fos suficient, més novetats aportant qualitat i ritme: “Secció Econòmica” amb la Dra. Carme Riera, professora i investigadora de la Universitat de Barcelona i “l’Actualitat” amb la periodista Mercè Ragà.

Tot preparat per acompanyar-vos un any més!
70016f40-8c98-45b5-bb16-081fe0bf7421


Publica el teu comentari