Arriba la Nit solidària de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel

27 de maig de 2016

publicat per Redacció

Aquest 2016 La Nit solidària de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel tindrà lloc el dimarts 14 de juny a l’Hotel AVENIDA PALACE, a la Gran Via de les Corts Catalanes núm. 605. La convocatòria és a les 21.00 h.

Abans, a les 19.30 h, a la sala principal del cinema Comèdia (situat al costat mateix de l’hotel) els assistents al sopar podreu gaudir del documental “La caja de cerillas”.

La Nit de CATALUNYA CRISTIANA i RÀDIO ESTEL serà presidida per Mons. Joan Omella i Omella, arquebisbe de Barcelona, presentada per la religiosa M. Victòria Molins i pel Sr. Tomàs Molina. Comptarà amb l’actuació musical de Marina Rossell i Jordi Cortada (tenor). És una bona ocasió per compartir els valors que inspiren els nostres mitjans de comunicació amb representants de la societat civil, cultural, política i religiosa de Catalunya, i amb els lectors, oients i socis.

Com cada any el CEES promourà una taula/es per aquells que ho desitgin.

Les inscripcions han de fer-les a qualsevol de les adreces següents: lanit@radioestel.cat ; lanit@catalunyacristiana.cat o bé al telèfon 93 409 27 70.

Si voleu anar a la taula del CEES, hauran d’indicar-ho en la seva inscripció.

El preu del cinema i sopar és de 45 euros, que es poden fer efectius al compte de “la Caixa” 2100 1334 91 0200076078. Cal fer-hi constar nom, cognoms i telèfon. L’entrada serà el comprovant del banc.


Publica el teu comentari