Monogràfic REC 69 del Seminari «Reflexions i propostes sobre l’estat del benestar»

12 de desembre de 2014

publicat per Secretaria

El Centre d’Estudis Econòmics i socials (CEES) va organitzar entre els dies 25 d’abril i el 16 de maig de 2014 un seminari centrat en el tema “Reflexions i Propostes sobre l’Estat del Benestar” en el que participaren de forma interactiva alts càrrecs i tècnics qualificats de 6 Departaments de la Generalitat,a més de representacions d’Ajuntaments i Diputacions catalanes. Van dirigir les sessions com a ponents la Sra. Carme Trilla de Càritas i els professors Gregorio Luri, Guillem López Casasnovas, Vicente Ortún, Miquel Puig i Raul Ramos. Aquest seminari va ser patrocinat per la Diputació de Barcelona i es va celebrar a la seu del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC).

El seminari es va desenvolupar amb la col·laboració científica del Dr. Guillem López Casasnovas i la organització tècnica de l’equip gestor format pels membres de la Junta del CEES, Srs. Ignasi Farreres, Anton Gasol, Joan Elias, Joan Mª Solà i Xavier Melo.

Les intervencions dels ponents-conferenciants van ser recollides  en la seva totalitat en un exemplar monogràfic de la Revista Econòmica de Catalunya (núm. 69) que pel seu extraordinari interès ens plau posar-lo a l’abast de tots els nostres amics i visitants.

La Junta Directiva

REC 69


Publica el teu comentari