Nova temporada, nou programa a Ràdio Estel

13 de setembre de 2010

publicat per Redaccio

Durant el curs passat, de gener a juliol de 2010, vàreu poder escoltar per Ràdio Estel (106.6 FM) el programa “Cinc cèntims, economia i valors humans” que s’emetia els dilluns d’11h a 12h (podeu veure el bloc del programa i escoltar les emissions fent clic aquí).

Aquest any, el matexi equip,  el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES) a la producció i la Carla Gràcia a la direcció, torna a Ràdio Estel amb una proposta similar, però amb algunes novetats: Plusvàlua és el nou programa d’economia i valors humans d’aquesta temporada, que s’emet en directe tots els dimecres de 21h a 22h.

El nou Plusvàlua se centrarà en comentar l’actualitat econòmica setmanal, mitjançant entrevistes a personalitats del món econòmic i amb una tertúlia de convidats fixos que aniran variant quinzenalment. Mitjançant el bloc www.plusvalua.cat podreu seguir els continguts i les entrevistes del programa, i també hi haurà la possibilitat de plantejar pregunts als convidats o de tornar a sentir els programes ja emesos.

Per a quaslevol comentari, proposta o suggeriment, podeu deixa-nos la votra aportació mitjançant l’eina de comentaris del bloc o enviant-nos un missatge a participa@plusvalua.cat

Etiquetes:

Hi ha un comentari publicat

Vols opinar?

[...] us informàvem fa uns dies en aquest article, reprenem l’emissió setmanal del programa de Ràdio Estel i el CEES, amb nou nom –ara [...]


Publica el teu comentari