Per un ordre mundial més just. Cap a un nou model econòmic global orientat al bé comú

29 de gener de 2014

publicat per Redacció

Des de fa uns mesos el Grup de Pensament Social Cristià (GRUPESC) amb el suport logístic del CEES, ha estat treballant en cooperació amb Cristianisme i Justícia, Justícia i Pau, Càritas, SEDASE i la Delegació de Pastoral Social de Barcelona, en la coorganització de les Jornades denominades Per un ordre mundial més just. Cap a un nou model econòmic global orientat al bé comú que es celebraran el dijous 27 i el divendres 28 de febrer propers en els 2 locals que en el programa s’indiquen, i que començaran a les 17’30h de la tarda.

La profunda crisi que des de fa uns anys tenalla les nostres economies, la nostra societat i la població en general han posat de manifest la necessitat de capgirar l’actual model econòmic global per posar-ho al servei del bé comú. Tot això ha vingut reforçat per l’aparició el passat novembre de 2013 de l’Exhortació apostòlica. “La joia de l’Evangeli” del Papa Francesc, que constitueix una dura denúncia d’un sistema econòmic injust, a més de constituir el full de ruta oficial del seu pontificat, segons el qualifica el diari “Le Monde”.

Els conferenciants invitats són els Srs. Alfredo Pastor, Joan Rigol i Toni Comín a part dels integrants de la taula rodona del segon dia: Mercè Carreras-Solana, Jordi Ibáñez i Jordi Garcia.

Us invitem a participar-hi. Son moments de reflexió i a la vegada d’intentar bastir una activitat econòmica posada al servei del bé comú.

 

 

Hi ha un comentari publicat

Vols opinar?

[…] facilitem tot seguit l’enllaç amb els vídeos de les jornades «Per un ordre mundial més just. Cap a un nou model econòmic global orientat al bé comú» que van tenir lloc els passats 27 i 28 de febrer, organitzades pel Grup de Pensament Social […]


Publica el teu comentari