Plusvàlua Dones: 4a temporada

5 de setembre de 2019

publicat per Secretaria

“Plusvàlua Dones” el primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat, creat i dirigit per Mireia del Pozo, comença la seva 4a temporada.

El programa acabava la 3a temporada amb 12 reconeixements per la seva gran tasca social, posant de manifest la visió precursora i estratègica de Del Pozo, l’alta qualitat dels continguts del programa i de les seves participants i el to respectuós i equilibrat del mateix.

El “Plusvàlua Dones” ha seguit sonant tot l’estiu, dissabtes a la tarda inclosos, per petició de l’audiència.

El proper dijous dia 12 de setembre a les 9’00h tornen Mireia del Pozo i el seu equip de Conselleres per oferir-nos una quarta temporada del “Plusvàlua Dones“ on seguiràn obrint camí i teixint aliances perquè tots i totes, homes i dones, avancem junts agafats de les mans cap a un mòn millor, amb més equitat i igualtat d’oportunitats.

A l’equip de Conselleres (Mercè Blanco, Beth Borés, Olga Ortiz, Anna Plans i M. Eugènia Pons de Gironella) se li suma el gran equip de tertulianes, que cada temporada creix amb alguna incorporació estelar (l’any passat amb Aisha Miró i Neus Pociello).

El programa s’emet a Ràdio Estel (vegeu les freqüències).

78FA9FAA-DD8C-4E6E-A680-9C0E0A1A4253

 


Publica el teu comentari