Presentació dels resultats i propostes del seminari Sèniors a l’Economia

11 d'abril de 2022

publicat per Redacció

A la tardor de 2021, arran d’un acord de col·laboració entre el  Centre d’Estudis Econòmics i Socials i el Col·legi d’Economistes de Catalunya, es va treballar en profunditat el tema dels Sèniors a l’Economia; en aquest apartat  de la web del CEES podeu consultar els materials, el vídeo i les propostes d’aquell seminari.

D’aquell treball per part de persones expertes hem obtingut un seguit de conclusions i també propostes per a millorar la situació de les persones grans a nivell general, el seu reconeixement social i també les oportunitats que representa aquesta etapa de la vida, que va fent-se més extensa.

Les dues entitats, a les que ara se suma la Societat Catalana d’Economia, hem organitzat aquesta presentació dels resultats per poder compartir-los amb vostès i facilitar el debat i reflexió.

Us convidem, doncs, a l’acte de presentació i debat de les conclusions d’aquest seminari, que tindrà lloc el proper dijous 21 d’abril, a les 18h, a la Sala Nicolau d’Olwer de la seu de l’Institut d’estudis Catalans (C. Carme 47, Barcelona).

PROGRAMA:

18’00  Presentació.

Sr. Eduard Arruga, President de la Societat Catalana d’Economia

 

18’10  Sèniors a l’Economia, una iniciativa compartida.

Sr. Lluís Alegre, President del Centre d’Estudis Econòmics i Socials

Sra. Maite Soler, Presidenta de la Comissió d’Economia Social del

Col·legi d’Economistes de Catalunya.

 

18’25 La visió demogràfica: longevitat com a oportunitat

Sr. Pau Miret, sociòleg. Centre d’Estudis Demogràfics UAB

 

18’50 Principals resultats i propostes del seminari Sèniors a l’Economia

Sra. Isabel Sierra, coordinadora dels grups de treball.

 

19’10 Debat obert

 

L’acte es farà de forma presencial i també podrà seguir-se per streaming.

És necessària una inscripció prèvia en ambdós casos, enviant un correu de confirmació a la següent adreça electrònica:  cees@ceesocials.org. El termini d’inscripció és el 20 d’abril. A les persones inscrites se’ls hi farà arribar un exemplar de l’informe Sèniors a l’Economia en format digital dies abans.

 


Publica el teu comentari