Pros i contres dels diners

7 de juliol de 2010

publicat per Redaccio

Els diners no fan la felicitat, diu la dita popular.. i la sornegueria hi afegeix ‘però hi ajuden!’. En tot cas, ens solem acomiadar amb un franc i expressiu “salut i peles” perquè diner crida diner i qui en té sopa dos cops.

Però, ¿què son els diners? Només una moneda per intercanviar productes? Són l’expressió del valor que acordem conjuntament a un bé o servei? Serveixen per demostrar l’èxit social o professional d’algú o d’alguns? Són un requisit per poder triomfar a la vida?

Per a qui en té molts, el diner és font només de riquesa, benestar i luxe? O també es font de problemes i de discussions?  I per a qui no ne té, ¿com s’encara al vida en una societat capitalista sense diners, o amb menys diners que la mitjana?
Aquest és el tema que es tractarà, el proper dilluns 12 de juliol, al  programa del CEES i Ràdio Este5 cèntims, economia amb valors

Aquest programa es compon d’una entrevista a Joan Ramon Rovira, Cap d’Estudis econòmics de la Cambra de Comerç de Barcelona i d’una tertúlia amb els següents convidats:

  • Jordi Goula.  economista i periodista econòmic de La Vanguardia.
  • Montse Líria. Empresària  del sector de les TIC. Presidenta de l’Asociació de Dones emprenedores.
  • Juana Martín. Cap dels Dept. de Ciutat Vella-Poble Sec i Migració i Codesenvolupament de Càritas Diocesana de Barcelona.

El programa s’emet el dilluns d’11h a 12h, amb reemissió el dissabte de 20:30h a 21:30h. A més a més, Mitjançant e l Bloc del programa podeu accedir als continguts dels programes anteriors i podeu escoltar l’àudio de tots els que s’han emès.

2 comentaris publicats

Vols opinar?

Bom dia, no caso estou vendo o convite dos Sres e achei etetrissanne em indage1-los sobre o assunto de Fotografia para a 24aa edie7e3o da Feira de Artes da Vila Pompe9ia. Se trata de um evento cultural com ve1rias modalidades artedsticas e culturais que acontece he1 23 anos sempre no 3ba domingo de maio e fechamos 6 ruas em 12 quarteirf5es (veja o Blog com mais informae7f5es dados fotos e nfameros). No caso venho nestes faltimos anos insistindo em um espae7o de Fotografia para o evento e criar costume do pfablico apreciar e comprar fotos de artes jornalismo e etc Tivemos o espae7o da Fotografia alguns anos com a AFORC e infelizmente para eles ne3o deram continuidade por trocas de gestf5es de Diretoria. Gostaria de ver com os Sres a possibilidade de uma parceria e bolar um espae7o da Fotografia para o dia 15 de maio, e ter a oportunidade de convidar Fotografos consagrados e tb os que este3o no mercado algum tempo com trabalhos independentes. Estarei no aguardo para conversarmos. Abrae7os e boas empreitadas. Cleber F. C. Pessoa

19 hours ago New, eighth-generation Volkswagen Golf family car promises with both featuring layouts that are quick and easy to customise. . Read our full BMW 1 Series review or save money on a new 1 Series with What Car?
how to save money fast


Publica el teu comentari