Què són les xarxes socials?

5 de febrer de 2010

publicat per Redaccio

Tots hem sentit a parlar de Facebook, Twenti, Messenger…. són les noves xarxes socials. Però, ¿ per a què serveixen? Quina utilitat tenen avui en dia? Hi podem confiar? Aquestes i altres preguntes es posaran sobre la taula el proper dilluns dia 8 de febrer en el programa 5 cèntims, de Ràdio Estel, que produeix el CEES.

S’hi entrevistarà al sr. Genís Roca, expert en xares socials, soci de la consultora d’estratègia a internet RocaSalvatella.

La tertúlia comptarà amb:

  • Jordi Graells, Expert en l’ús d’Internet per gestionar el coneixement a les organitzacions. Actualment treballa a la Generalitat, on ha dut a terme diversos programes basats en l’ús d’Internet i les xarxes socials
  • Montse Líria. Empresària del sector de les TIC . Fundadora de l’empresa Moluanda Factoria Digital.
  • Marc Vidal, Economista. Fundador de l’empesa Cink, dedicada a la dinamització de projectes en les xarxes social.

A l’espai Iniciativa amb valors la sra. Esther Subias ens presentarà l’associació de jove TEB, del Raval.

I els espais habituals  5 cèntims de valors, una reflexió amb Esteve Pujol, i 5 cèntims de xarxa, una selecció de webs sobre el tema que tractarem, a càrrec de Claudi Cervelló.

Dirigeix i presenta el programa Carla Gràcia Mercadé, i n’ha elaborat els continguts Claudi Cervelló, membre de la  Junta del CEES.

El programa s’emetrà el proper dilluns 8 de febrer d’11h a 12h, amb reemissió el dissabte de 20:30 h a 21:30 h.

Hi ha un comentari publicat

Vols opinar?

You will have to take the Regional Rail train to 30th Street. There, you have an ipootn. If money is not an ipootn, you can take Amtrak from Philly to NYC. If you aren’t worried about time and want to spend less money, you can take the R7 to Trenton and the NJ Transit Northeast Corridor train to NYC.


Publica el teu comentari