Relleu a la presidència del Banc dels Aliments de Barcelona

29 de juny de 2014

publicat per Redacció

El propassat dijous 25 de juny, durant un breu acte a les instal·lacions del Banc dels Aliments, es va fer públic el relleu en la presidència del Banc dels Aliments de Barcelona, ​​càrrec ocupat des de novembre de 2006 per Antoni Sansalvadó i Tribó.
En l’acte, Roser Brutau, vocal del patronat, va agraïr a Antoni Sansalvadó ”la seva dedicació i treball al capdavant de l’entitat i ha anunciat la seva designació com a president honorífic. Roser Brutau va informar que el nou president serà Eduard Arruga i Valeri, que fins ara ocupava la secretaria del patronat”. També es va anunciar que Roser Brutau i Basté ocuparà la vicepresidència del patronat juntament amb l’actual vicepresident Jordi Peix i Massip.

D’esquerra a dreta: Jordi Peix, Antoni Sansalvadó, Roser Brutau i Eduard Arruga.

Eduard Arruga és economista, ha estat director d’exportacions de Nestlé, i professor universitari d’economia mundial i de comerç internacional. Actualment, ja jubilat d’aquestes tasques, és també president de la Societat Catalana d’Economia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans) i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials. En el moment de la seva presentació com a nou president, Arruga ha exposat que: “si bé hi ha canvis en els càrrecs del Patronat, no hi ha en absolut en els objectius, el funcionament i l’eficiència del Banc. És un honor i un repte substituir al Sr Antoni Sansalvadó, que, al llarg dels seus vuit anys de mandat, ha situat l’organització a un nivell molt alt tant en qualitat de l’activitat, i quantitat d’aliments recaptats i distribuïts, com en notorietat “


Publica el teu comentari