Segona Jornada “Sèniors a l’economia”

15 de novembre de 2021

publicat per Redacció

Com segurament recordareu, el passat 27 d’abril va tenir lloc el Seminari «Sèniors a l’economia», organitzat conjuntament pel Centre d’Estudis Econòmics i Socials i el Col·legi d’Economistes de Catalunya, del qual podeu veure la documentació i el vídeo en aquesta pàgina del web del CEES.

Fruit d’aquell seminari, s’ha organitzat conjuntament una segona jornada, presencial i online alhora, que tindrà lloc el proper divendres 26 de novembre de 2021, de 9:45 a 13:45h, en format presencial i online, de la qual us adjuntem el programa tot seguit.

 

PROGRAMA

9.15h Inauguració:

Deganat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Sr. Anton Gasol Magriñà, economista. Ex Degà i Conseller de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES)

 

9.30h Conferència “Reptes i oportunitats del canvi demogràfic a Europa” - “Vull que Europa entengui i respongui a un dels seus reptes més profunds: el canvi demogràfic” (Dra. Úrsula Von der Leyen, presidenta de la Comisión Europea) a càrrec del Sr. José Luis Tejedor Azpeitia, Enginyer aeronàutic, master en Administració d’Empreses i master en Màrketing de Productes Industrials. Vicepresident de AGE Platform-Europe

 

10.00h Presentació del Seminari “Sèniors a l’Economia”

Sra. Maite Soler Cera, economista. Presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia Social del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Dra. Isabel Sierra Navarro, doctora en Psicologia – Psicologia Social i de la Salut. Especialista en benestar social i salut.

 

10.30h Descans

 

11.00h – Taula 1: “Tendències i innovació en la societat i el consum”

Sr. Lluís Torrens Melich, economista. Especialista en Acció Social.

Sr. Víctor García Soriano, diplomat en Ciències Empresarials i PMD – Gerència i Administració Empresarial, General per ESADE. Delegat i portaveu de l’Asociación Española de Centros y Parques Comerciales (AECC)

Coordinadora – Dra. Isabel Sierra Navarro, doctora en Psicologia – Psicologia Social i de la Salut. Especialista en benestar social i salut.

 

12.00h – Taula 2: “Avenços en els serveis per a una millor qualitat de vida”

Sr. José Augusto García Navarro, llicenciat en Medicina – especialitat en Geriatria. President de la Societat Espanyola de Gerontologia.

Coordinadora – Sra. Elisa Sala Mozos, llicenciada en Dret. Consultora i Investigadora Social.

 

12.45h – Taula 3: “Els sèniors en l’àmbit del treball, remunerat o voluntari”

Sr. José María Torres García, empresario. Vicepresident de la Fundació PIMEC.

Coordinadora – Sra. Inma Peiró Milián, psicóloga. Especialista en Psicologia en envelliment actiu.

 

13.30h – Conclusions i Cloenda

Sra. Maite Soler Cera, economista. Presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia Social del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Sr. Eduard Arruga i Valeri, economista. President de la Societat Catalana d’Economia i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES)

 

INSCRIPCIONS

Podeu inscriure-us a aquest jornada en qualsevol de les dues modalitats en què se celebrarà:

• Presencial

Lloc: Auditori del Col·legi d’Economistes (Plaça Gal·la Placídia, 32 – 08006 – BARCELONA) – AFORAMENT LIMITAT

Inscripció mitjançant aquest formulari.

 

• En línia mitjançant la Plataforma Zoom

Un cop s’hagi completat la inscripció, l’usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l’enllaç de connexió necessari per al seguiment de l’acte en directe.

Inscripció mitjançant aquest formulari.  Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 14:00h.

 

 

Més informació: https://www.coleconomistes.cat/Eventos/wf_curso.aspx?IdMenu=d94ff862-99b6-463b-bde4-de56a1789838&Cod=14965&Idioma=ca-ES


Publica el teu comentari