Sopar de tardor del CEES: “Després del 27S: I ara què?”

21 de setembre de 2015

publicat per Redacció

 

El proper dia 27 de setembre es produiran a Catalunya unes eleccions al Parlament català que segons totes les opinions, seran decisives per marcar el rumb futur de la nostra Nació i les seves relacions amb Espanya.

Podeu tornar a escoltar les intervencions  aquí.

Totes les enquestes fins al moment, ofereixen unes intencions de vot que porten a un equilibri inestable entre els grups partidaris d’una DUI (Declaració Unilateral d’Independència) i aquells que no en son partidaris, que tampoc constitueixen un univers homogeni, ja que hi ha els que desitgen que tot continuï igual i aquells que preconitzen una modificació profunda de la situació actual per a que les aspiracions de moltissims catalans tinguin deguda cabuda en les noves regles del joc.

 

En aquest context d’incertesa, molts es pregunten com quedarà l’espectre polític del nou Parlament català? qui serà el nou President? i quin Govern es formarà o nomenarà? i la seva solidesa o inestabilitat per tirar-lo endavant? i en quina posició quedarà el procés sobiranista?

 

Per això la Junta Directiva del CEES ha decidit organitzar el seu proper sopar – debat de tardor per tractar el tema: “Desprès del 27S. I ara què?” Per debatre’l, comptarem amb la presència de 3 destacades personalitats del pensament i l’opinió política, els Srs. Lluís Foix, Josep Miró Ardèvol i Ferran Requejo, que des d’òptiques diferents opinaran sobre el futur previsible.

 

Us invitem a gaudir d’aquest sopar de debat que se celebrarà al restaurant La LLuna, c/ Sta. Anna, 20, el dijous dia 8 d’octubre a les 20’30h del vespre.

 

Es prega confirmació a secretaria@ceesocials.org. Tant bon punt us inscriviu, us facilitarem el número de CC. El preu del sopar és de 35€.

 

 

Cordialment,

 

Junta Directiva del CEES

 

2 comentaris publicats

Vols opinar?

[…] d’apoderar-se del govern i iniciar converses amb qui surti de les eleccions espanyoles. En Ferran Requejo, ben proper a Artur Mas, ja ho ha plantejat sense embuts en un recent sopar-col•loq…. Amb més contundència, perquè no va votar, ho postulava l’historiador Rafel Termes en una […]

[…] oferim tot seguit la gravació de les intervencions dels poents al Sopar de tardor del CEES, celebrat el passat 7 d’octubre de 2015, sota el títol: “Després del 27S: I ara […]


Publica el teu comentari