Sopar-debat d’estiu: “El diàleg polític dins de Catalunya”

11 de juny de 2018

publicat per Secretaria

Seguint amb el nostre costum d’organitzar sopars de debat, ens plau comunicar la celebració d’un nou sopar – debat el proper dimarts dia 26 de juny.

Els moments polítics d’incertesa i canvis que vivim tant en la governabilitat de Catalunya com a l’Estat, ens aconsellen reflexionar i debatre sobre aquestes qüestions, per intentar trobar llums d’esperança en els camins que ens duguin a sortir dels embussos actuals.

El debat el farem amb dos ponents d’alt nivell i que es distingeixen per ser persones de profundes conviccions democràtiques i obertes a dialogar amb altres interlocutors que provenen de posicions ideològiques diferents. Tots dos amb un esperit crític suficient per a manifestar els seus criteris amb total llibertat. Els nostres ponents són:

-          Francesc Marc Àlvaro, periodista, columnista, tertulià de Ràdio i TV i professor de l’Universitat Blanquerna.

-          Joan Coscubiela, ex Diputat al Congrés i al Parlament Català, ex Secretari General de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya – CONC, ex Portaveu de CSQEP i autor del llibre “Empantanados: una alternativa federal al sóviet carlista”.

Presentarà l’acte Fèlix Riera, editor i membre de la Junta Directiva del CEES , moderarà l’acte Mireia del Pozo, directora Plusvàlua Dones i Gerent del CEES, i farà la cloenda Xavier Melo, President Icloby.

L’acte tindrà lloc al Restaurant Pomarada, Passeig de Gràcia 78, a les 20’30 hores. El preu del sopar és de 40€.

El local té capacitat limitada i la reserva es farà per ordre d’inscripció a l’adreça secretaria@ceesocials.org on li confirmaran la disponibilitat de la plaça i podrà procedir a fer l’ingrès.

Esperem comptar amb la seva presència!

Cordialment,

Junta Directiva

CEES Invitació 26-6

IMG_20180627_104915

IMG-20180626-WA0029

IMG-20180626-WA0027

 

 


Publica el teu comentari