Sopar-debat d’estiu: “La situació política actual a Catalunya”

7 de juliol de 2017

publicat per Secretaria

Seguint amb el nostre costum d’organitzar sopars de debat, ens plau comunicar la celebració d’un nou sopar – debat el proper dijous dia 6 de juny.

Davant la gran demanada suscitada al primer sopar debat sobre “La situació política actual a Catalunya” hem organitzat un segon sopar de debat per tractar el tema.

Les incerteses sobre els esdeveniments anunciats o previstos pels propers mesos, posen de manifest l’interès creixent de la ciutadania per aquesta qüestió.

La conferenciant serà la Sra. Montserrat Nebrera, advocada, professora i Directora del Departament de Dret Constitucional de la Universitat Internacional de Catalunya. Presentarà a l’oradora el President del CEES, Ignasi Farreres, moderarà l’acte l’advocada Mireia del Pozo i farà la cloenda l’ex director de l’agència de notícies Europa Press, Salvador Aragonés.

L’acte tindrà lloc al Restaurant 7 Portes, Passeig Isabel II, n. 14, el dijous 6 de juliol a les 20’30 hores. El preu del sopar és de 40€.

El local té capacitat limitada i la reserva es farà per ordre d’inscripció a l’adreça secretaria@ceesocials.org on li confirmaran la disponibilitat de la plaça.

Esperem ens pugui acompanyar en aquest acte en el que s’aborda un tema tan d’actualitat.

 

Cordialment,

 

La Junta Directiva

CEES Invitació 6-7

IMG_20170518_221226

IMG-20170707-WA0001IMG-20170707-WA0020


Publica el teu comentari