Sopar d’estiu del CEES: Amb les noves reformes estructurals, està reforçada l’Economia Espanyola per sortir de la crisi?”, amb Josep Oliver

28 de juny de 2012

publicat per Redaccio

______________

Nota a posteriori: en aquest article publicat a El Periódico del 5 de juliol, hi trobareu els principals arguments que el Professor Oliver va exposar a la xerrada del Sopar d’Estiu del CEES.

_______________

Ens plau convidar-vos al tercer Sopar Debat d’Estiu que es celebrarà el proper dimarts dia 3 de juliol a les 9 de la nit al Restaurant 7 Portes i que tindrà per conferenciant al Catedràtic de l’ Universitat Autònoma de Barcelona Sr. Josep Oliver Blanes que tractarà el tema: “Amb les noves reformes estructurals, està reforçada l’Economia Espanyola per sortir de la crisi?”.

Presentarà l’acte el president del CEES Sr. Ignasi Farreres i serà acompanyat en la moderació de l’acte pel Sr. Josep Molina. S’adjunta el programa de la sessió.

Els interessats en assistir-hi hauran de confirmar la seva presència al mail:secretaria@ceesocials.org i procedir a l’ ingrés de 35 euros al c/c del CEES2100 – 1140 – 01 – 0200093551 indicant el nom/s de la persona a qui correspon l’ ingrés.

Preguem formalitzar la reserva fins el divendres dia 29/6/12.

CEES invitació 3-07wpdf

5 comentaris publicats

Vols opinar?

[...] Oliver va desenvolupar aquest i altres arguments sobre la crisi econòmica al Sopar d’estiu del CEES del passat 3 de juliol. «Conversaciones con Marx. Diàlogos en torno a un liberalismo ético», un [...]

Thanks for the sensible crtqiiue. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic information being shared freely out there.

[...] En aquest sentit, el passat mes de novembre vam organitzar un primer Sopar de Debat amb la conferència – col·loqui del professor Sr. Francesc Solé Parellada. Al mes d’abril vam celebrar el segon sopar amb la participació com a ponent del diputat de CIU Sr. Josep Sánchez Llibre. I al juliol vam poder comptar amb la intervenció del catedràtic Sr. Josep Oliver Blanes. [...]

[...] programa s’anuciarà amb 7 dies d’antel·lació mitjançant el web del CEES i el bloc del [...]

[...] programa s’anuciarà amb 7 dies d’antel·lació mitjançant el web del CEES i el bloc del [...]


Publica el teu comentari