«Un futur incert: podem encarrilar-lo?» Sopar d'hivern del CEES amb Francesc Raventós

9 de febrer de 2013

publicat per Redaccio

Seguint la línia d’activitats organitzades pel Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES) per debatre sobre temes d’actualitat econòmica i social, em plau convidar-lo al proper Sopar – Debat d’hivern amb dissertació del Sr. Francesc Raventós, ex-Degà dels Col.legis d’Economistes de Catalunya i d’Espanya, ex-Tinent Alcalde de Barcelona i autor del llibre recentment publicat “Un Futur Incert. Economia, geopolítica i governança mundial en el segle XXI”.

El cinquè Sopar Debat d’Hivern es celebrarà el proper dimarts dia 26 de febrer a les 9 de la nit al Restaurant 7 Portes. Tractarà el tema“Un futur incert: podrem encarrilar-lo?”. Presentarà l’acte el Vice President del CEES, Sr. Eduard Arruga, i el debat serà moderat pel Sr. Xavier Melo, de la Junta Directiva de l’Entitat. S’adjunta el programa de la sessió.

El nombre d’assistents és limitat. Per aquest motiu, els interessats en assistir-hi hauran de confirmar la seva presència al mail:secretaria@ceesocials.org (per tal que els hi diguem si hi ha plaça lliure) i, en base a això, procedir a l’ ingrés de 38 euros al c/c del CEES 2100 – 1140 – 01 – 0200093551 indicant el nom/s de la persona a qui correspon l’ ingrés.

Preguem formalitzar la reserva (pagament) fins el divendres dia 22 de febrer.

Ben cordialment,

Ignasi Farreres

President CEES

Hi ha un comentari publicat

Vols opinar?

[...] passat 6 de febrer  va tenir lloc el Sopar d’hivern del CEES, en el qual va participar com a conferenciant l’economista Francesc Raventós,  que va [...]


Publica el teu comentari