Vídeo de l’acte en memòria d’Ignasi Farreres

10 d'abril de 2021

publicat per Redacció

 

Barcelona, 29 de març de 2021

 

Des d’aquest web, desitgem manifestar el nostre agraïment per interès dels qui vàreu assistir a l’acte d’homenatge a l’estimat Ignasi Farreres, que va tenir lloc el passat dia 22 de març : vegeu-ne el programa aquí i el vídeo complert a l’enllaç següent:

22-3-2021
Vídeo de l’acte en Memòria d’Ignasi Farreres

Per organitzar aquest acte vam comptar amb la col·laboració inestimable del Col·legi d’Economistes de Catalunya i de la Societat Catalana d’Economia, que va posar a la nostra disposició els mitjans tècnics i humans de l’nstitut d’Estudis Catalans.

L’organització d’aquest homenatge tenia com a primer motiu expressar el sentit reconeixement de tantes persones que, al llarg de la vida de l’Ignasi, el van poder conèixer i gaudir de la seva profunda humanitat. I en aquest sentit volem destacar, per sobre de tot, les intervencions dels seus fills.

Però alhora volien expressar la nostra voluntat de donar continuïtat al Centre d’Estudis Econòmics i Socials, l’entitat a la qual ell va dedicar tantes hores en els seus darrers anys, com a punt de trobada i de debat econòmic i social.

Com remarquen els nostres estatuts, la finalitat del CEES és estudiar i investigar la realitat i la problemàtica econòmica i social catalana, espanyola i europea dins el marc de la globalització, i proposar respostes des d’una visió de la societat basada en la dignitat de la
persona i la imprescindible responsabilitat social.

Serà una satisfacció per a nosaltres que ens permeti que us continuem informant de les nostres activitats i que ens feu arribar, si així ho desitgeu, els suggeriments o les propostes d’activitats i debats que considereu.
Molt atentament,
Centre d’Estudis Econòmics i Socials
Lluís Alegre
President

 

 

 


Publica el teu comentari