Bon Nadal, feliç (i esperançat) 2016

14 de desembre de 2015

publicat per Redacció

Detall del pessebre realitzat per M. Martín i E. Piella.  Associació de Pessebristes de Castellterçol, 2014.

Detall del pessebre realitzat per M. Martín i E. Piella.
Associació de Pessebristes de Castellterçol, 2014.

Vivim temps convulsos, de crisi, de confrontació, de canvis. Confrontació de les grans potències amb el terrorisme  islamista que ataca cruelment els qui no pensen com ells (tant a Europa com també a l’Àfrica),  crisi d’identitat a Europa, crisi del model econòmic actual,… I més a prop nostre, una forta demanda de canvis en la relació Catalunya-Espanya i una greu pèrdua de confiança en la classe política.

Situacions convulses, on fa de mal pronosticar el final que sabrem donar a cadascuna. Llegir les notícies fa venir una certa basarda: on anem? Com acabarem? ara sí, una crisi de final de segle?

En aquest marc de patiment, hem de saber-hi veure signes d’esperança: al món, un Sant Pare que està renovant formes i continguts; una societat que, malgrat l’amenaça terrorista, continua plantant cara; una crida a no criminalitzar tota una religió per uns fonamentalistes…

I a casa nostra, una societat que continua entreveient amb esperança la millora econòmica, encara que no veu la fi de la crisi econòmica, ni de les desigualtats.  Una societat que manté la convivència com un valor preuat. I que demana una regeneració social i política, un passar de pantalla, ganes de fer saba nova i de construir una societat més justa: tot això ha de ser, per nosaltres, una bona i esperançadora notícia.

 

Des del CEES, un any més, desitgem a tots i cadascun dels nostres lectors, oients, seguidors i amics, que passeu un molt bon Nadal, envoltats de les vostres famílies, amics i persones que us estimen, i que el nou any 2016 ens porti esperança i encert per trobar respostes positives al nou moment que vivim.

La Junta Directiva del CEES

 


Publica el teu comentari